Tycho & Crescenda

 

lees, luister en leef

 

Bijbelcursus

ZELF DE BIJBEL LEZEN

Was u of jij al langer van de plan de hele bijbel eens te lezen zonder ook maar iets over te slaan? Dan is er nu de kans om onder deskundige begeleiding van het bureau TC Kerkadvies zelf de bijbel te gaan lezen. Naast alle bekende verhalen komen ook de meer onbekende geschiedenissen aan de orde. Historie, poëzie, wijsheid, profetische boeken, koningen, de brieven van de apostelen en niet te vergeten de evangeliën.

Veel mensen lezen wel uit de bijbel, anderen niet of minder. Het blijft lastig om de grote lijn te blijven zien in dat oude boek dat eigenlijk een verzameling van afzonderlijke boeken is. Leer de grote lijn te zien en wees tegelijkertijd gericht op de samenhang.

Tycho en Crescenda Kerkadvies helpt u om voor u zelf de bijbel te lezen zodat u samen met anderen antwoorden kunt geven op vragen in de kerk, in de maatschappij en in uw eigen leven.

START

De cursus start na de voorjaarsvakantie van 2019 met de module Oude Testament en bestaat uit 10 lessen van 2 uur die elke 14 dagen worden gegeven. Na de zomer start de module van het Nieuwe Testament, ook 10 lessen. Bij voldoende deelname start de cursus in verscheidene plaatsen en op verschillende tijdstippen.